Søg   Til forside   Kontakt os   Udskriv

Produkter

Fausol er producent og eneforhandler af HORNUM - topprodukter til hus og have i lækkert
design, der lever op til de strengeste miljø- og kvalitetskrav.
Vores muldprodukter importeres direkte fra de svenske moser, der med HORNUM’s gødnings- og næringsblandinger giver det bedste udbytte i både køkken- og blomsterhaver.

Vil du vide mere om HORNUM’s produkter? Se introduktionsvideoen her:

PRIMA er en prisoptimeret serie for haveejere, der ønsker et godt resultat - hver gang.
PRIMA-produkterne dækker alt fra muld, frø og næring til græsfrø og blomsterløg og sælges i udvalgte supermarkeder og byggemarkeder.

 

Nyheder

HORNUM® Komuld med organisk gødning
Hornum® Komuld er et helt nyt næringsrigt muldprodukt der indeholder hele 50% komposteret kogødning. HORNUM® Komuld
frigør den organiske næring over længere tid, hvilket gør den yderst velegnet som jordforbedring ved f.eks etablering af bed, træ- og buskarealer.

Hornum® Komuld kan også med stor fordel bruges til at genernære jorden i grønsagsbede og køkkenhaver mellem hver sæson.

Varenummer: 70004

70004 Komuld 50 liter

HORNUM® Boostermuld til hele haven
Hornum® Boostermuld er et rent vitamintilskud til haven baseret på langtidsmodnet, organisk kompostmateriale forvandlet til stabilt, organisk materiale (humus). Hornum® Boostermuld indeholder ikke levedygtige ukrudtskim.

Den naturligt varierende struktur i HORNUM® Boostermuld sikrer et godt plantemiljø med luft til planterødderne og at evnen til at holde vand og optage gødning øges. Også meget velegnet som jordforbedring.

Varenummer: 70048

70048 Boostermuld 20 liter

HORNUM® RECOVER plænegødning med stærk moshæmmende effekt!
HORNUM® RECOVER Plænegødning er en langtidsvirkende organisk/mineralsk gødning med en lang række fordele for især udslidte og mosbefængte plæner:

  • Unik sammensætning overflødiggør brug af jernvitriol
  • Formulder død mos og græsafklip
  • Sætter gang i plænens mikroliv

HORNUM® RECOVER Plænegødning har et meget højt indhold af Kalium, der udpiner og svider mos og dets rødder. Mosset vil efter 3 uger tørre helt ud og blive gult. Derefter vil de tilsatte komposterende bakterier omsætte den døde mos, græsafklip og andet organisk materiale - der kan hæmme græssets vækst - til græsfremmende og jordforbedrende humus.
Indholdet af de mange mikro-næringsstoffer og magnesium vil hurtigt sætte gang i græssets reetablering og plænen vil få en flot dybgrøn farve.

HORNUM® RECOVER Plænegødning kan doseres variabelt, alt efter hvilken moshæmmende eller ”bare” gødningsmæssige effekt der ønskes.

Varenummer: 70056

70056 Recover Plænegødning 15 kg