Søg   Til forside   Kontakt os   Udskriv

 • Ledige job
  Regnskabsansvarlig

  Regnskabsansvarlig for det velkendte havebrand HORNUM

  Virksomheden:
  FAUSOL A/S er en førende leverandør indenfor salg og produktion af hus & have artikler. Sortimentet består bl.a. af frø, muld, gødning, bekæmpelsesmidler og relaterede haveartikler og sælges under de velkendte varemærker HORNUM, PRIMA, BONUS m.fl. Gardman og Briers er også en del af palletten. I alt ca. 5.000 skønne haveartikler.

  Kunderne er havecentre, byggemarkeder og supermarkeder. Eksport er igangsat til de omkringliggende lande. Vi er et team på ca. 25 dedikerede medarbejdere.

  Vi søger en ildsjæl til at forestå hele vores regnskabsstyring fra A-Z herunder budgetudkast og kvartalsrapportering til ledelsen.

  Dine kompetencer:
  Systemkendskab og opgaver:

  Du er superbruger af C5. Behersker alle modulerne og kender alle krogene i systemet. Dit overblik over alle kartotekerne skaber det gyldne overblik over de tusindvis af varenumre og transaktioner som Fausol har. Udtræk til Excel og viderebearbejdning af dataene samt anvendelse af alle de mange rapporter er en selvfølge, som du nyder at jonglere rundt med.

  Excel er ligeledes et værktøj du bruger hyppigt dagen igennem til adskillige sammenstillinger samt check af dataenes korrekthed. Pivottabeller og andre smarte funktioner mestrer du.

  Du er glad for den daglige debet/kredit som du helt selv forestår, da hands on giver dig den fundamentale indgang til alle data i finans, debitor, kreditor og lagersystem.

  Du er lynhurtig i opfattelse og eksekvering og ved at selvkontrol er umagen værd.

  Vi har indført barcode som er 100% integreret med C5 og vi er således papirfri på lageret.

  Intern styring:
  Stykliste og komponentstyring sætter du en ære i at holde ajourført og korrekt opsat. Erfaring fra en produktionsvirksomhed vil kun være en fordel, idet vi selv producerer en lang række af produkterne, selvom du ved at salget er det som driver forretningen.

  Vigtigt er det også at foretage en efterkalkulation på forskellige snit af forretningen og gennem denne controllerfunktion at tilsikre de enkelte forretningers rentabilitet.

  Det vil være en fordel, at du finder det let at afgive ordrer på nogle af de mange komponenter og styklister, som du administrerer.

  En del styrer vi 100% i egne fabrikker og går meget op i supply chain.

  Regnskabsforhold/rapportering:
  Regnskabet kan du opstille på månedsbasis og følge op på ift. budgetterne. Budgetterne har du udarbejdet i samarbejde med direktionen. Du elsker opfølgningen og er parat med dit input til direktion og bestyrelse.

  Endelig er likviditetsstyringen uhyre vigtig, da det er en udpræget sæsonvirksomhed, som du også formår at styre igennem foråret.

  Selvom du er en ørn i anvendelse af værktøjerne og opstillingen af måneds-regnskaberne samt klargøring til revisor er der ikke nogen opgaver du føler dig for fin til.

  Lidt om dig:

  Din fremtræden er professionel og du kan udtrykke dig klart og velformuleret i skrift og tale. Flere sprog vil være en fordel som f.eks. tysk og engelsk.

  Selv om du har et højt drive og arbejder meget selvstændigt med opgaverne er du samtidig en teamplayer. Du ved at firmaets valgte strategi skal følges trop og at du samtidig med dit input til fremtiden vil være en afholdt og loyal medarbejder.

  Du kan udvikle dig til en nøglemedarbejder i en mindre dansk virksomhed, hvor du værdsætter en ejerledet drift og hvor du kan skabe et endnu større indhold og jobberigelse i dit job på sigt.

  Endelig ved du at i en mindre virksomhed må man springe til når det gælder og bidrager gerne i opgaver i de andre afdelingers hverdag.

  I foråret er der ekstra travlt og du formår i et hektisk kontormiljø med mange telefonopkald at være fleksibel og omstillingsparat, håndtere mange bolde i luften uden at miste overblikket og samtidig være en udadvendt og stabil ressource blandt de 7 medarbejdere på kontoret.

  Ansøgning:
  Vi er en velfunderet virksomhed i fremdrift og med mange år på bagen, som glæder sig til at byde endnu en ildsjæl velkommen.

  Send en motiveret ansøgning snarest muligt til WestendGruppen Rekruttering på og find i øvrigt mere information på www.fausol.dk og www.hornum.com.